دانشجوی جدیدالورود  ضمن عرض تبریک قبولی شما در آزمون سراسری 1403و ورود به دانشکده علوم پزشکی سیرجان موفقیت روز افزون شما را در تمام مراحل زندگی از خداوند منان آرزومندیم.

توجه : دانشجوی گرامی امکان درخواست انتقال یا مهمان در نیمسال اول وجود ندارد؛ به جز دانشجویان دارای سهمیه ی ایثارگران بالای 25درصد که باید از طریق ستاد شاهد دانشگاه اقدام نمایند.

قابل توجه پذیرفته شدگان فوریت های پزشکی:

ثبت نام اینترنتی و تحویل مدارک طبق تاریخ های اعلام شده در ذیل صورت می گیرد ولی شروع کلاس ها در نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403می باشد که تاریخ آن متعاقبا ازطریق همین سایت اعلام خواهد شد.

تاریخ و نحوه ثبت نام اینترنتی:  از چهارشنبه 1403/07/25 لغایت یکشنبه 1403/07/29

نحوه ثبت نام اینترنتی: مدارک خواسته شده که در پایان  اطلاعیه ذکر شده را تهیه نموده و در سایت دانشکده به آدرس https://sama.sirums.ac.ir  بارگذاری نمایید.

نوع کاربری در این سایت برای دانشجویان جدید الورود : کد کاربری← کد ملی و کلمه عبور← شماره داوطلبی دانشجو خواهد بود

برای ثبت نام حضوری خواهشمند است به آدرس خیابان ابن سینا - جنب کلینیک حسینی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی سیرجان مراجعه نمایید.

زمانبندی تحویل مدارک به صورت حضوری:

رشته

تاریخ تحویل حضوری مدارک

پزشکی-پرستاری

28/07/1403 شنبه

هوشبری-علوم آزمایشگاهی- فناوری اطلاعات سلامت

29/07/1403 یکشنبه

فوریت های پزشکی-بهداشت عمومی -مهندسی بهداشت محیط-

مهندسی بهداشت حرفه ای

30/07/1403 دوشنبه

تاریخ شروع کلاس ها برای تمامی پذیرفته شدگان ورودی مهر همزمان با ثبت نام حضوری می باشد .

انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط کارشناسان آموزش انجام خواهد شد.برای دسترسی به برنامه کلاسی خودبه آدرس https://vce.sirums.ac.ir/index.php

مراجعه کنید.

کسانی که متقاضی استفاده از خوابگاه می باشند روی اطلاعیه اداره خوابگاه کلیک نموده و  موارد ذکر شده را با دقت مطالعه نمایید.  داخلی امور خوابگاه ها  526

پر کردن پرسشنامه غربالگری سلامت روان برای دانشجویان جدیدالورود الزامی می باشد که به این منظور وارد سایت  ccsm.behdasht.gov.ir  شوید، قسمت پرسشنامه

سلامت روان را انتخاب کرده و به تمامی سوالات پاسخ دهید. داخلی واحد سلامت  روان 541

لطفا جهت دسترسی به فرم ها و مدارک ثبت نامی، روی مدارک و فرم مورد نظر  کلیک نمایید.

مدارک (روی مدارک کلیک کنید)

فرم ها را پرینت گرفته تکمیل نمایید، در هنگام ثبت نام اینترنتی در سایت بارگذاری نموده  و روز ثبت نام حضوری تحویل واحد مربوطه دهید.

فرم شماره 1  ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهها و دانشجویان انصرافی

فرم شماره 2   مخصوص پذیرفته شدگان منطقه 1،سهمیه ایثارگران و شاهد

فرم شماره4    مخصوص پذیرفته شدگان مناطق 2و3

فرم تعهد محضری  مخصوص کسانی که متقاضی استفاده از خوابگاه و وام صندوق رفاه می باشند(این فرم طبق توضیحات اطلاعیه اداره خوابگاه باید محضری شود)

فرم ثبت نام مشخصات صفحه یک   توسط کلیه پذیرفته شدگان تکمیل گردد.

فرم ثبت نام مشخصات صفحه دو  توسط کلیه پذیرفته شدگان تکمیل گردد.