مدارک مورد نیاز کلیه نظام های آموزشی  (تمامی مدارک را در زمان مشخص شده به واحد پذیرش دانشکده تحویل نمایید.)

1.عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری با پشت نویسی نام، نام خانوادگی، کدملی، رشته تحصیلی(6عدد)

2.اصل کارت ملی به انضمام یک برگ تصویر پشت و رو

1. اصل شناسنامه به انضمام یک نسخه از تمام صفحات

نکته: جهت دریافت موارد 4-5-7(رسید سوابق فارغ التحصیلی،رسید تاییدیه تحصیلی و معافیت تحصیلی) می توانید به کافینت مراجعه نمایید.

4.رسید درخواست سوابق فارغ التحصیلی←  مراجعه به آدرس https://emt.medu.ir (سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش ) انتخاب نظام آموزشی← تایید و گام بعدی← انتخاب سوابق فارغ التحصیلی ← ثبت اطلاعات ، پرداخت هزینه، دریافت کد پیگیری و در نهایت دریافت رسید مربوطه.

5.رسید درخواست تاییدیه تحصیلی ← مراجعه به آدرس https://emt.medu.ir (سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش ) انتخاب نظام آموزشی← تایید و گام بعدی← انتخاب تاییدیه التحصیلی ← ثبت اطلاعات ، پرداخت هزینه، دریافت کد پیگیری و در نهایت دریافت رسید مربوطه.

6.مدارک دبیرستانی مورد نیاز با توجه به نوع نظام آموزشی بر اساس دستورالمل سازمان سنجش:

روی دستورالعمل مدارک آموزشی کلیک کنید  اصل مدارک خواسته شده در دستورالعمل  را بر اساس نظام آموزشی خود تهیه نموده و در مراجعه حضوری  به واحد پذیرش تحویل نمایید .

7.ویژه دانشجویان پسر: کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و در صورت نداشتن این موارد اقدام به دریافت معافیت تحصیلی دانشجوئی بر اساس دستورالعمل ذیل:

services.epolice.ir مراجعه به پرتال جامع سازمان نظام وظيفه به آدرس

نام كاربري جهت ورود به سايت: كدملي و كلمه عبور: كد 5 رقمي سخا (که همان کد معافیت دانش آموزی می باشد و می توانید از دفاتر پلیس+10 دریافت نمایید)

پس از وارد شدن اطلاعات فردي شما در اين صفحه نمايش داده می شود

براي ثبت معافيت دانشجويي مي بايست از مسير وظيفه عمومي.... درخواست.... ثبت درخواست ....وارد صفحه ثبت درخواست شويد و معافيت تحصيلي دانشجوي داخلي را انتخاب و كليد افزودن را بزنيد، وارد صفحه ثبت درخواست مي شويد . سپس مراحل ثبت نام را كامل نمایید.

درخواست ثبت شده شما در قسمت فهرست وضعيت هاي درخواست قابل مشاهده می باشد.ضمنا رسید مربوطه را به همراه دیگر مدارک تحویل واحد پذیرش نمایید.

جهت اطلاعات بيشتر از چگونگي مراحل ثبت درخواست معافيت تحصيلي مي توانيد با شماره تلفن034-42234513 داخلی 542 تماس حاصل نمایید.

توجه: دانشجوياني كه كارت معافيت ( موارد خاص، پزشكي، جانبازي و ... ) يا پايان خدمت دارند، نيازي به تكميل مراحل فوق نداشته و بايستي تصوير كارت معافيت يا پايان خدمت خود را ارسال نمايند. لازم بذكر است معافيت تحصيلي دانش آموزي به هيچ وجه قابل قبول نمي باشد.