شنبه 15 آذر 1399 | Saturday 5 December 2020

اطلاعیه شماره ثبت نام پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی سیرجان درآزمون سراسری ۴۰۰-۱۳۹۹

جهت دانلود فایل ها کلیک نمایید

فایل1

فایل2

فایل3

فایل4

فایل5

فایل6

فایل7

(اطلاعیه شماره ۲)

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی سیرجان درآزمون سراسری ۴۰۰-۱۳۹۹

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی سیرجان درآزمون سراسری ۴۰۰-۱۳۹۹ به اطلاع میرساند، باتوجه به مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونا، ثبت نام  دانشجویان به صورت الکترونیکی انجام گردیده و ارسال مدارک تحصیلی آنان به صورت غیر حضوری و از طریق دفاتر پستی انجام خواهد شد

و کلیه کلاسهای دانشجویان نیز تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری (مجازی) خواهد بود که اطلاعات مربوط به کلاسها متعاقبا در همین سایت اعلام خواهد شد .

بر این اساس پذیرفته شدگان ضمن مطالعه دقیق دستورالعمل زیر نسبت به اجرای آن مرحله به مرحله اقدام نمایند.

همچنین شماره تماس 4-42234513 داخلی528 و542 و513 آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشد.

مرحله اول: ثبت نامه اینترنتی پذیرفته شدگان

-ثبت نام اولیه اینترنتی باید،از تاریخ 14/8/99 لغایت 19/8/99 در  سایت دانشکده علوم پزشکی سیرجان به  آدرس sirums.ac.ir(قسمت دانشجویان_ قسمت ثبت نام جدیدالورود) توسط دانشجو انجام گیرد.

نوع کاربری در این سایت  دانشجویان جدید الورود ،کد کاربری کد ملی و کلمه عبور شماره داوطلبی دانشجو خواهد بود.

الف: دانلود فرم های ثبت نامی ذیل (برای دریافت فرم ها روی عنوان هر فرم کلیک نمایید) و تکمیل و امضاء  و همراه سایر مدارک پس از ثبت نام پست نمایید.

فرم شماره (۱) مخصوص همه پذیرفته شدگان

فرم شماره (۴)  مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته شدگان منطقه۱، رزمندگان و ایثارگران

فرم شماره (۶) مخصوص اخذ تعهد ازپذیرفته شدگان سهمیه های مناطق ۲ و۳ آزمون سراسری

فرم مشخصات عمومی دانشجویان

فرم نظام وظیفه دانشجویان پسر

ب: مدارکی که لازم است پذیرفته شدگان درثبت نام اینترنتی اسکن و بارگذاری نمایند و اصل مدارک را متعاقبا از طریق پست ارسال نمایند مطابق جدول زیر و براساس شرایط پذیرفته شده :

کلیه پذیرفته شدگان:

1-کپی شناسنامه دو سری از تمام صفحات

2-کپی کارت ملی پشت و رو

3-تعداد 6 قطعه عکس های 4*3 تهیه شده در سال جاری با پشت نویسی نام، نام خانوادگی، نام پدر،شماره شناسنامه ورشته تحصیلی

4- کپی دفترچه بیمه در صورت دارا بودن

پذیرفته شدگان نظام جدید آموزش متوسطه(6-3-3)

- اصل ‌مدرك ‌‌يا گواهي موقت پايان تحصيلات ‌‌دوره دوم متوسطه با مُهر و امضاي مدير دبيرستان با درج بخش و شهرستان ‌محل اخذ مدرك.

- اصل كارنامه تحصيلي سه سال آخر دبيرستان (پايه دهم تا دوازدهم با امضاء و مهر دبيرستان يا ادارت آموزش و پرورش.

پذیرفته شدگان نظام سالی واحدی:

1-اصل مدرک یا گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی

2-اصل مدرک یا گواهی موقت دوره متوسطه نظام جدید

3-اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه - اصل کارنامه پیش دانشگاهی  و اصل کارنامه سال دوم متوسطه با امضاء و مهر دبيرستان يا ادارت آموزش و پرورش.

نکته مهم:گواهی پیش دانشگاهی دارای مهر و امضای آموزش و پرورش یاشد.

پذیرفته شدگان نظام قدیم متوسطه:

1-اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهار ساله یا دوره شش ساله و یا هنرستان

2-گواهی تحصیلی سال ما قبل و دو سال ما قبل دیپلم با درج بخش و شهرستان محل تحصیل

3-کپی آخرین حکم و نامه مبنی بر ادامه تحصیل بدون قید وشرط از محل کار برای کارمندان ضروری می باشد.

ج ) درخواست تأییدیه ارزش تحصیلی دیپلم متوسطه و پایان دوره پیش دانشگاهی :

باتوجه به نامه شماره ۱۲۹۸۹۸ مورخ ۹۹/۰۷/۲۹ رئیس مرکز سنجش وپایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش وپرورش پذیرفته شدگان می بایست بامراجعه به سامانه "سامانه مدارک تحصیلی وزارت آموزش وپرورش به آدرس (https://emt.medu.ir ) فرم مربوط راتکمیل نموده وپس ازثبت اطلاعات وپرداخت هزینه کد پی گیری وتاییدیه پرداخت، دریافت نمایند. پذیرفته شدگان می بایست درمرحله ثبت نام الکترونیکی دردانشگاه محل قبولی، کد پی گیری دریافت شده ازسامانه (تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش وپرورش) را در محل مشخص شده ثبت نام درج نموده و یا در مراجعه حضوری به واحد ثبت نام دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند.

فایل راهنمای دریافت تاییدیه تحصیلی

د) مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان ذکور باشد.

دانشجویان پسر مشمول نظام وظیفه با در دست داشتن تصویر تاییدیه ثبت نام اینترنتی وفرم درخواست معافیت تحصیلی
(
فرم نظام وظیفه مخصوص دانشجویان پسر در قسمت الف) و تصویر دیپلم متوسطه به نزدیکترین دفاتر پلیس +۱۰ محل سکونت خود مراجعه ونسبت به درخواست معافیت تحصیلی اقدام نموده و معافیت تحصیلی صادره را به همراه سایر مدارک صرفاً به صورت پستی همراه سایر مدارک ارسال نمایند.

ارسال مدارک به صورت پستی

- افراد پس از ثبت نام غیرحضوری مدارک اعلام شده و تاییدیه ثبت نام اینترنتی را حداکثر تا تاریخ پایان آبان ماه با پست پیشتاز به نشانی ذیل ارسال نمایند.

نشانی سیرجان انتهای خیابان ابن سینا، جنب کلینیک سلامت،مرکزآموزشی درمانی امام رضا(ع) حوزه معاونت آموزشی ،واحد پذیرش و ثبت نام.کد پستی:7818683333

سیرجان بلوار سید جمال الدین اسد ابادی جنب پارک ترافیک –کد پستی :7816916338
تلفن: 42340640-034